Noutati

/
14Jun2013

Microsoft lansează noua generație de soluții de business Dynamics CRM și ERP

  • By admin
  • 1 Tags
  • 0 Comments

Microsoft a lansat noua generație de soluții de business Dynamics CRM și ERP în cadrul Next Business Forum, cel mai important eveniment pentru manageri și antreprenori organizat de Microsoft România până în prezent în 2013.

Despre Next Business Forum

Prin acest eveniment, obiectivul principal urmărit este relaționarea noii generații de soluții de business Microsoft Dynamics cu tendințele importante ale zilelor noastre ce se manifestă în companii, cum sunt mobilitatea și creșterea substanțială a numărului de device-uri mobile și înglobarea rețelelor sociale în aplicațiile de business.

Timp de o zi, specialiștii Microsoft și ai partenerilor au prezentat unei audiențe formate din 300 de invitați în rol decizional cum aceste soluții pot susține dezvoltarea organizațiilor, în activități precum retail și distribuție, producție, servicii profesionale, servicii financiare și utilități. Cei mai importanți parteneri de soluții Microsoft Dynamics au fost prezenți la eveniment și au exemplificat prin studii de caz și soluții particulare.

Conceptul Next Business Forum a fost realizat sub umbrela parteneriatului Microsoft și Lotus F1 Team, ocazie cu care Patrick Louis, CEO Lotus F1 Team, a vorbit audienței despre performanța în sport și în business și despre modul în care soluțiile Microsoft Dynamics vor fi utilizate pentru transformarea completă a business-ului companiei Lotus F1 Team.

Despre soluțiile Microsoft Dynamics CRM și ERP

Soluțiile de business Microsoft Dynamics sunt o ofertă unică pe piața din România, cu variante de licențiere și de implementare flexibile și soluții adaptate cerințelor legislative și practicilor de afaceri românești, care funcționează similar și integrat cu programele Microsoft.

Creșterea combinată a veniturilor Microsoft din soluții ERP și CRM în România a fost de 27% în anul fiscal 2012, dublată de o dezvoltare a competențelor partenerilor din piață și o diversificare a portofoliului de clienți. Catalogul de studii de caz de pe www.microsoft.ro/studiidecaz include zeci de nume de companii ce utilizează cu succes soluțiile Dynamics NAV, AX sau CRM.

Ioana Răzvan, Microsoft Dynamics Business Group Lead, Microsoft România: „Efectul transformațional în economia românească al tehnologiilor este accelerat în zilele noastre de tendințe deja pregnante cum sunt integrarea end-to-end a tuturor proceselor critice, proliferarea dispozitivelor mobile, integrarea business-ului cu rețelele de socializare, comerțul electronic, experiența utilizatorilor și, bineînțeles, mutarea software-ului spre servicii online. Cu noua generație de soluții Microsoft Dynamics CRM și ERP, Microsoft oferă o perspectivă sigură managerilor și antreprenorilor români, prin care aceste tendințe pot fi relaționate cu strategiile de afaceri și pot fi implementate pentru a susține modelele de productivitate urmărite de clienții noștri.”

Informații particulare despre soluțiile Dynamics, poziționarea lor în rapoartele analiștilor, date despre gradul de utilizare în România și factori de diferențiere sunt disponibile în fișele de produs anexate acestui comunicat.

Despre Microsoft

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este liderul mondial in software, servicii și soluții, care ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul. Misiunea Microsoft România este creșterea satisfacției partenerilor și utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism și onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporației.

 

CATEGORIES Software

COMMENTS