Public Cloud

/
office-365-botosaniOffice 365 oferă companiei dumneavoastră, indiferent de dimensiunea ei, puterea productivităţii de tip Cloud Computing, ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Office 365 combină ultima versiune a pachetului Microsoft Office cu versiunile Cloud ale soluţiilor Microsoft de ultimă generaţie pentru comunicaţii şi serviciile de colaborare: Exchange Online, Sharepoint Online şi Lync Online.

Office 365 este simplu de utilizat şi uşor de administrat, toate acestea fiind sprijinite de o securitate robustă şi fiabilitatea garantată, exact aşa cum vă aşteptaţi de la un furnizor de servicii de clasă mondială.

Microsoft Office Professional Plus

Furnizează Microsoft Office ca serviciu flexibil cu plata pe parcurs: o experiență Office completă la nivel de întreprindere pentru organizațiile de toate dimensiunile. Cu Microsoft Office Professional Plus, obțineți cea mai recentă versiune a aplicațiilor desktop Office și Office Web Apps, conectate fără probleme și furnizate împreună cu servicii în cloud, astfel încât să vă accesați documentele, poșta electronică și calendarele de pe aproape orice dispozitiv.
Cu o abordare care se bazează pe servicii și profită de mediul cloud, vă oferim capacitatea să experimentați suita Office Suite așa cum am proiectat-o: conectată fără probleme la toate celelalte servicii de excepție din Office 365

Exchange online – Poștă electronică și calendar

Microsoft Exchange Online oferă poștă electronică găzduită care combină controlul și flexibilitatea dorite și securitatea și fiabilitatea de care are nevoie firma dumneavoastra. Cu Exchange Online, Microsoft gestionează întreținerea continuă, corecțiile și upgrade-urile la infrastructura Exchange fără a sacrifica funcționalitățile de înaltă calitate pe care Microsoft Exchange Server le asigură de multă vreme.

Sharepoint online – colaborare

Microsoft SharePoint Online unifică tehnologia familiară Microsoft SharePoint Server livrată acum ca serviciu online, pentru a pune în slujba firmei dumneavoastra funcționalitățile din cloud. SharePoint Online ajută firmele să creeze site-uri pentru partajarea documentelor și informațiilor cu colegii, partenerii și clienții..

Lync online – comunicații integrate

Microsoft Lync Online este un serviciu de comunicații în cloud de ultimă generație care conectează utilizatorii în modalități noi, de oriunde. Lync Online asigură facilități de comunicații intuitive cu prezență, mesagerie instant, apeluri audio/video și o experiență de întâlniri online îmbogățită prin conferințele Web, audio și video pe computer. Vă transformați interacțiunile cu colegii, clienții și partenerii din comunicațiile interactive de astăzi într-o experiență mai eficientă, mai angajantă și cu un grad mai mare de colaborare.

Lync Online permite administratorilor IT să reducă investiția în infrastructura IT și să controleze permisiunile și politicile utilizatorilor finali.

windows-itune-botosani
Serviciile Windows Intune in Cloud ofera capabilitati de management si de securitate printr-o consola web unica, astfel incat utilizatorii si computerele lor sa poata opera la un nivel de performanta maxim, oriunde s-ar afla in lume.
Windows Intune va ofera cea mai buna experienta Windows cu Windows 7 Enterprise sau standardizarea PC-urile, folosind versiunea Windows dorita (Windows Vista sau chiar Windows XP).

Gestioneaza actualizarile
Gestioneaza in mod centralizat instalarea patch-urilor de securitate si a service pack-urilor Microsoft selectate, pentru toate statiile de lucru ale companiei, folosind doar cosola web Windows Intune.

Protejeaza PC-urile de virusi si programe daunatoare
Va ajuta sa va protejati statiile de lucru impotriva celor mai recente amenintari, utilizand o protectie centralizata, construita pe baza premiatului Microsoft Malware Protection Engine si folosind aceleasi tehnologii de incredere ca Microsoft Forefront Endpoint Protection si Microsoft Security Essentials.

Urmareste inventarul hardware si software
Urmareste inventarul activelor hardware si software utilizate in compania dumneavoastra pentru a gestiona in mod eficient activele, licentele si conformitatea statiilor de lucru.

Monitorizeaza in mod activ statiile de lucru
Primeste alerte pentru actualizari si amenintari, astfel incat sa puteti identifica in mod proactiv si rezolva problemele PC-urilor inainte ca acestea sa aiba un impact asupra utiizatorilor si afacerii dumneavoastra.

Acorda asistenta de la distanta
Pin intermediul asistentei de la distanta, angajatii departamentului IT pot rezolva problemele aparute la PC-urile utilizatorilor, indiferent unde s-ar afla angajatul IT sau utilizatorul respectiv.

Stabileste politicile de securitate
Gestioneaza centralizat actualizarile, setarile firewall-ului si setarile de protectie impotriva atacurilor programelor daunatoare, chiar si pe masinile aflate la distanta, in afara retelei interne a companiei.

Gestioneaza mai multe conturi client dintr-o singura interfata
Daca sunteti furnizor de solutii IT sau consultant IT independent, prin utilizarea Windows Intune pentru gestionarea PC-urilor clientilor, aveti acces la consola “Multi-Account” ce agreaza toate conturile clientilor dumneavoastra. Aceasta abordare va ajuta sa raspundeti rapid la cereri si sa intreceti asteptarile celui mai pretentios client.

Ajuta la intelegerea starii retelei folosind instrumente de raportare
Obtineti o imagine reala a ceea ce se intampla in infrastructura dumneavoastra IT, astfel incat sa puteti vizualiza rapid starea actualizarilor, a programelor instalate, a licentelor si chiar mai mult.
In doar cativa pasi simpli, puteti crea un raport care sa va ofere o lista completa a tuturor programelor instalate pe PC-urile ce sunt gestionate cu Windows Intune, in asa fel incat sa puteti analiza mai bine nevoile specifice utilizatorilor in organizatia dumneavoastra.
Aceste date pot fi, de asemenea, exportate in Microsoft Excel, astfel incat sa puteti vizualiza si prelucra informatiile intr-un mod cat mai facil.

crm-online-botosani

Concentraţi-vă pe oportunităţile potrivite, pentru a încheia mai rapid afaceri şi pentru a vă depăşi obiectivele. Creeaţi-vă oportunităţi prin campanii de marketing de succes. Oferiţi servicii prompte, relevante şi personale pentru toate canalele.

O soluție flexibilă de la Ice IT

Microsoft Dynamics CRM vă oferă posibilitatea de a alege modul de implementare. Puteţi să implementaţi în cloud, la sediul dvs sau soluţia poate fi găzduită de unul dintre partenerii noştri. Dacă este cazul, ulterior puteţi chiar să schimbaţi tipul de implementare.
Cu Microsoft Dynamics CRM Online puteţi suplimenta sau reduce numărul de utilizatori, conform cerinţelor afacerii.
Arhitectura Microsoft Dynamics CRM Online le oferă clienţilor autonomie completă în ceea ce priveşte administrarea, gestionarea, configurarea şi securizarea soluţiei CRM.

Toate datele tale sunt în siguranță acum

Microsoft Dynamics CRM Online oferă securitate permanentă, care începe cu dezvoltarea aplicaţiei şi continuă până la operaţiile aferente utilizării şi gestionării serviciului. Microsoft a aplicat o tehnologie, cultură şi procese de ultimă generaţie, pentru a le oferi tuturor utilizatorilor un nivel ridicat în materie de acces, securitate şi confidenţialitate. Deşi sunt găzduite la nivel de cloud Microsoft, datele clientului se află în proprietatea acestuia şi nu sunt niciodată utilizate de Microsoft în scopuri de exploatare. Spre deosebire de alte soluţii CRM găzduite, datele clienților nu sunt amestecate. Pentru a maximiza securitatea şi integritatea datelor, clienţilor li se asigură acces la propria lor bază de date.

Un CRM simplu și fiabil pentru afacerea ta

Microsoft Dynamics CRM Online simplifică întreţinerea prin monitorizarea şi administrarea continuă a aplicaţiilor. Astfel, personalul dvs. IT poate acorda mai multă atenţie susţinerii priorităţilor afacerii.
Cu Microsoft Dynamics CRM Online, puteți adăuga utilizatori foarte rapid. Astfel se asigură un impact rapid în organizaţie și o eficiență crescută.
Versiunile noi sau actualizările produselor software sunt uşor de distribuit către utilizatori, fără întreruperi datorate instalării de hot-fix-uri sau upgrade-uri. Microsoft Dynamics CRM Online este o soluţie cu opţiuni de plată flexibile, care ajută firmele să estimeze costurile în timp. Datorită plății sub formă de abonament, puteţi transforma costurile din investiție în cheltuială.