Solutii IT

/Optimize your business!

Soluții IT personalizate afacerii tale

Infrastructura

infrastructura-it-botosani
Soluțiile de realizare și întreținere rețele de la Ice IT sunt adaptate tuturor nivelurilor de business, astfel încât să ai un partener de încredere, cu un portofoliu impresionant de lucrări și clienți. Aproape de tine.

Soluții IT pentru infrastructură

Managementul afacerii

managementul-afaceriiIndiferent de industria in care activati solutiile IceIT inseamna un plus considerabil de control si productivitate. Gestionati afacerea cu instrumente inteligente care vor reduce stresul si vor creste exponential rata de profit.

Soluții de creștere rapidă a afacerii 

Cresterea productivitatii

cresterea-productivitatii-botosani
Ice IT și-a construit o tradiție din a oferi soluții care să se muleze perfect pe industria ăn care activați și cu dimensiunea firmei. Soluțiile Ice de creștere a productivității vizează atât instrumente de gestionare a clienților și ale pieței, cât și instrumente performante de comunicare.
Patru soluții directe pentru a crește afacerea ta 

Securitatea datelor

securitate-it-botosani-ice-itIce IT nu se joacă atunci cand vine vorba de securitate. Fie că este vorba de securitatea rețelei, de protecție profesională împotriva atacurilor interne și externe, de securitate desktop și dispozitive mobile, soluțiile Ice IT asigură buna funcționare a tuturor componentelor IT.

Soluții de securitate și restaurare

Securitate fizica

securitate-video-botosani
Ice IT vă oferă un pachet de soluții ce integreaza supraveghere video CCTV, diferite pachete de control acces, perfect adaptate businessului sau casei dumneavoastra, precum si cele mai moderne sisteme de alarmare.

Securitate integrata de la Ice IT

Nu ai gasit ce cauti?

solutii-it-personalizateIce IT furnizeaza de peste 10 ani soluții integrate IT. De la cele mai competitive soluții de infrastructură până la instrumente dedicate construite si aplicate direct pe nevoile si solicitarile clientilor. Suntem siguri ca vom proiecta cele mai eficiente solutii it pentru afacerea ta.

Contacteaza-ne si construim o solutie personalizata

Pentru orice business

Soluții IT pentru productivitate maximă

Ice IT înseamnă în primul rând soluții integrate pentru toate oportunitățile sau dificultățile pe care le întâlniți ca business. Cu o experiență și cu o logistică de invidiat Ice IT este un furnizor de nădejde pentru tot ce înseamnă lucrări de infrastructură. De la mici rețele wireless de birou până la desfășurări de infrastructură în parcuri industriale. Cei peste 300 de clienți ai noștri au în Ice IT furnizorul de încredere pentru soluții profesionale hardware și software, precum și soluții personalizate pentru managementul afacerii și pentru creșterea productivității. Securitatea datelor, recuperarea acestora în caz de dezastru IT dar și securitatea fizică sunt foarte importante pentru Ice IT.

solutii-it-botosani-ice-it