Servicii IT

/

Servicii IT personalizate afacerii tale

Management hardware

management-hardware
Redu costurile de inactivitate și costurile cu reparațiile echipamentelor IT apelând la serviciile de management și gestiune a echipamentelor de la Ice IT.

Management hardware competitiv

Managementul software

management-softwareUtilizati cat mai eficient si fara riscuri resursele informationale. Utilizand o solutie completa de Management Software, reduceti costurile cu 4% pana la 16% si reduceti riscurile asupra business-ului.

Gestionați inteligent software-ul

Suport utilizator

suport-utilizator
Beneficiaza de suport imediat pentru incidentele IT. Creste productivitatea angajatilor, oferindu-le o modalitate rapida si prompta de rezolvare a incidentelor aparute, prin utilizarea unui serviciu de suport.

Productivitate crescută prin ticketing

Managementul inventarului IT

management-inventarCastiga controlul asupra infrastructurii IT și istoricul de utilizare prin aplicarea codurilor QR si posibilitatea de generare automata a tichetelor de nefunctionare prin citirea QR cu un telefon mobil.

Preia controlul acum

Managementul printarii

managementul-printarii
Costuri de tiparire prea mari? Nu mai e cazul. Reduceti costurile de tiparire cu 10% pana la 30%, aplicand o solutie de management a printarii

Reduceți costurile de tiparire

Managementul energiei

managementul-energieiRedu costurile cu energia electrica foarte uțor. Implementarea acestei solutii faciliteaza scaderea costurilor generate de un consum inutil de energie prin programarea inchiderii automate la o anumita ora.

Contacteaza-ne si construim o solutie personalizata

Managementul productivității angajaților

managementul-productivitatii-anagajatilorMasoara productivitatea angajatilor in functie de timpul petrecut la birou si monitorizeaza aplicatiilor utilizate pe statiile de lucru in mod productiv

Stii cat muncesc angajatii?

Managementul dispozitivelor mobile

management-mobileUtilizeaza in siguranta dispozitivele mobile, la maximul de performanta. Asigura o protectie proactiva asupra terminalelor mobile, permitând administratorilor IT sa gestioneze dispozitive mobile cu eficienta si într-o maniera transparenta

Securitate integrata de la Ice IT

Managementul transferului de date

management-transfer-dateProtejeaza infromatiile din reteaua proprie. In 95% din cazuri, securitatea transferului de date intra in atentia unei companii abia dupa ce s-a intamplat un eveniment care a afectat negativ activitatea organizatiei.

Solutii personalizate de management al datelor


Sistemul informatic este ca o coloana vertebrala pentru o firma. De aceea, modul in care se desfasoara activitatile din jurul sistemului informatic are un impact semnificativ asupra profitabilitatii acesteia.

Indiferent de pozitia ocupata, antreprenor sau manager IT, va puteti atinge obiectivele propuse prin asigurarea excelentei la nivel operational si prin stabilirea exacta a bugetului alocat, prin acoperirea anumitor nevoi de IT apeland la servicii externalizate, cu multe beneficii pentru organizatie:

  • Asigura eficienta operationala garantata contractual pentru servicii IT
  • Ofera o solutie scalabila, completandu-se cu procesele companiei
  • Elimina riscurilor de nefunctionare
  • Asigura controlul strict al costurilor

  • Reduc costurile operationale si de personal
  • Organizeaza procesele interne pe criterii de eficienta
  • Identifica eventualele elemente ce aduc pierderi financiare
  • Permite focusarea organizatiei pe activitatea lucrativa

In ce situatii este recomandat sa apelati la servicii externe IT?

  • Pentru acoperirea unor nevoi de IT suplimentare, pentru care nu exista resursele disponibile in cadrul organizatiei (know-how, personal, echipamente…), prin servicii IT externalizate se asigura accesul la resurse IT specializate, cu competente multiple, fara a fi necesara trecerea printr-un proces de selectie, inductie si angajarea permanenta sau investitii costisitoare.
  • In cazul in care activitatea IT nu tine de core-business-ul companiei, puteti apela la un departament IT extern, care va elimina problemele frecvente ce apar la nivelul retelelor de calculatoare, echipamentelor informatice, pachetelor software s.a., fara a ridica probleme de eficienta sau a incarca costurile de personal cu un angajat partial productiv.