Ice Data Center

/

Cele mai stabile si fiabile soluții de virtualizare

Este foarte important ca pentru hosting și pentru cloud să ai un partener puternic. Ice IT nu ar putea oferi soluțiile cele mai performante dacă nu ar avea un data center propriu și un plan de investiții continue în echipamente și ingineri.

hosting-botosani-data-center-moldova

Web-Hosting

De 10 ani gazduim sute de site-uri si avem pregatita pentru tine cea mai completa oferta de web hosting care sa cuprinda toate avantajele pe care le doresti: spatiu de stocare pe discuri SAS si trafic lunar suficient pentru pagina ta web. In functie de pachetul de gazduire oferta noastra de hosting iti ofera un numar nelimitat de casute de email, IP dedicat care sa te ajute la optimizarea SEO precum si LiteSpeed WebServer care sa incarce siteul tau mai rapid.

Servere virtuale

Noi iti punem la dispozitie o tehnologie avansata care iti va oferi pe termen lung o flexibilitate maxima a software-ului precum si o securitate crescuta a datelor tale. Serverele virtuale de la Ice IT sunt concepute special pentru a oferi cel mai bun raport pret-calitate. Primesti garantia unei gazduiri performante fara a-ti mai face probleme legate de echipamentul hardware. Pentru un server virtual vps, apeleaza la noi! Cere o oferta personalizata

Servere Dedicate

Ice IT va ofera servere dedicate pentru a asigura un nivel ridicat de resurse pentru orice site, indiferent de numarul de vizitatori si de complexitatea lui. In acest fel puteti avea la dispozitie un intreg server pe care sa il configurati cu orice software necesar in functionarea sau instalarea unui script sau pentru streaming video avand si un nivel de resurse bine definit. Pentru clientii care nu au cunostinte de administrare oferim si servicii de management server.

Colocare

Colocare server sau colocare servere reprezinta solutia perfecta pentru gazduirea site-urilor proprii cand acestea sunt consumatoare de resurse sau atunci cand doriti sa oferiti la randul dumneavoastra servicii web de calitate. Prin intermediului serviciului de colocare server sau colocare servere beneficiezi de spatiu fizic incepand de la 1U pana la Full Rack (42U).
Serviciile noastre de colocare server sau colocare servere sunt asigurate prin :
– surse de utilitati complet redundante
– racire prin aer conditionat
– generatoare independente la nivelul puterii nominale
– conexiuni redundante cu doi furnizori diferiti
– suport tehnic 24 din 24
– temperatura controlata
– servicii optionale de backup
– protectie anti-flood
Colocare server sau colocare servere este un serviciu perfect pentru posesorii de site-uri mijlocii si mari deoarece costul colocarii serverelor in data center este cu mult mai redus decat serviciul de hosting clasic.

Managed Hosting

Te bucuri de stabilitate si fiabilitate maxima cu solutiile managed de la Ice It. Cere acum o oferta personalizata de la cel mai puternic data center din nord-estul Romaniei.


cloud-botosani

Private Cloud

Produsele Ice IT pentru mediul cloud privat includ o gamă completă a celor mai performante şi integrate produse şi servicii pentru aplicaţii, platformă şi infrastructură. Mediile cloud private permit organizaţiilor să deţină un control şi o vizibilitate totale asupra securităţii, respectării normelor, nivelurilor de servici şi funcţionalităţii.
Solutiile Ice pentru mediul cloud privat oferă avantaje semnificative în privinţa costurilor, securităţii şi agilităţii, oferind acces on-demand la aplicaţii, platforme şi servicii, în mod personalizat, scalabil şi cuantificabil.

Exchange Hosted

Una din soluțiile cu impact major pe care Ice le-a implementat dupa 2010 este cea pentru exchange hosted. De ce? Pentru ca partenerul nostru nu va trebui sa investeasca in hardware, licentiere sau training-ul departamentului sau tehnic, deci nu va avea costuri initiale; nu va trebui sa se ocupe constant de update-uri si upgrade-uri;
nu va trebui sa se ocupe de problemele sistemului sau sa faca suport tehnic.

Infrastructura ca serviciu

Este asociat cu notiunea de virtualizare si ofera clientului cel mai inalt grad de independenta. Atunci cand clientii achizitioneaza IaaS vor primi de obicei un mediu virtualizat standard. Ei nu vor cumpara propriile servere / centre de date si tot ce este asociat cu acestea. In schimb, cu IaaS clientii vor fi capabili sa creeze sau sa sterga propriile lor masini virtuale pe infrastructura furnizorului.

Clientii isi vor administra propriile masini virtuale dar e o libertate care vine cu un pret. In timp ce vor avea un control deplin asupra datelor proprii, clientii vor trebui sa gestioneze licentele aplicatiilor pe care le instaleaza (altele decat ale sistemelor de operare), upgrade-urile şi resursele hardware si ale aplicatiilor-client.

Companiile si organizatiile guvernamentale vor obtine economii substantiale prin creşterea eficientei utilizarii resurselor. Ei vor beneficia de asemenea de flexibilitate si scalabilitate, deoarece resursele se pot extinde si contracta la cerere, cu costurile de facturare modificate in consecinta.

Software ca serviciu

Software as a Service (Saas) este un model de distributie de software in care acesta este gazduit de furnizor, fiind accesibil pentru client de obicei prin interfetele specifice aplicatiei. Accesul la aplicatie se face pe baza unui abonament lunar/anual. Saas este modelul viitorului, oferind fiabilitate crescuta printr-un mediu de gazduire controlat si reducand astfel posibilitatea de a avea probleme cu serverul local.
Avantaje:

 • Focus pe avantaje competitive nu pe infrastructura complexa
 • Costuri reduse prin
 • Reducerea cheltuielilor ca urmare a unui mediul IT simplificat
 • Cost redus cu setarea intiala
 • Cost redus de reglementare
 • Cost redus de intretinere si securitatea datelor
 • Securitate prin integrarea in infrastructura BVB
 • Siguranta prin includerea in programele de salvare si restaurare in caz de dezastru
 • Performata: viteza de raspuns mare
 • Accelerare time-to-value prin implementare rapida
 • Actualizarile automate

VOIP PBX

VoIP (Voice over IP) este un mijloc de codare, transmitere şi reasamblare a sunetului într-o reţea din cadrul pachetelor IP. IPT (telefonie IP) este un mijloc de a face un apel telefonic peste o reţea IP, fără ca utilizatorii să fie conştienţi de faptul că fac acest lucru.

Serviciile VoIP pentru clasa de afaceri utilizează în general SIP (Session Initiation Protocol) pentru a stabili o conexiune prioritară la o centrală IP PBX care apoi rutează apelurile către destinaţia lor. Excepţiile de la regulă sunt H323. Acestea oferă mai mult decât un serviciu IPT din moment ce clientul doar formează numărul, şi nu ştie şi nici nu îi pasă dacă acestea sunt transportate peste PSTN, o conexiune privată bazată pe IP, sau peste Internet.

Industria telecomunicaţiilor este în continuă dezvoltare de peste 100 de ani, şi IP PBX software integrează cele mai multe, dacă nu chiar toate tehnologiilor majore de care făcut uz de-a lungul secolului trecut.